מתכון פוקאצ'ה

מתכון פוקאצ'ה עם טימין ושמן זית
אם חיפשתם מתכון פוקצ'ה שלא יאכזב אז אני שמח להביא לכם כאן מתכון פוקאצ'ה מנצח.
לאחר שטעמתי עשרות סוגים של פוקאצ'ות, המתכון לפוקצ'ה הזה הוא בהחלט הכי קל להכנה והכי טעים שמצאתי.
מצרכים למתכון פוקאצ'ה

- 1 ק"ג קמח
- חצי ליטר מים פושרים
- כפית מלח
- שתי כפות סוכר
- חצי כוס שמן זית
- כף טימין טרי קצוץ
- 3 כפות שמרים
אופן הכנת הפוקאצ'ה

- לערבב את כל החומרים היבשים (קמח – מלח – סוכר -שמרים).
- להוסיף את החומרים הרטובים (מים – שמן זית והטימין הקצוץ)
- לערבב היטב לקבלת בצק אחיד

- להשאיר את הבצק להתפחה עד שיכפיל את נפחו

- לחמם תנור ל 220 מעלות
- לאחר שהבצק תפח, להוריד את הנפח ולהכין כדורים מהבצק ולהניח על תבנית אפיה ולתת לכדורי הבצק לתפוח (כ 20 דקות) ולהכפיל את נפחם


- לאחר שכדורי הבצק תפחו יפה במגש, לחרוץ בהם חורים בעזרת קצוות האצבעות ולהשאיר לתפיחה של כ 10 דקות

- להכניס לתנור ל 12 דקות ולהוציא. לעטר בשמן זית ומלח גס ואפשר לבזוק גם רוזמרין או טימין קצוץ.

רוצים מתכונים נוספים?
אני מקווה שתיהנו מהמתכון הזה של הפוקאצ'ה ובמידה ויש לכם שאלות על אופן ההכנה תוכלו לכתוב כאן בתגובות או במערכת השאלות ותשובות שלנו.
למתכונים נוספים, לחצו כאן לכל המתכונים באתר.