מתכון – קראסט סלמון בציפוי פריך

מצרכים:
600 ג' פילה סלמון (חתוך ל3 חתיכות של 200 ג')
כוס רוטב סויה
כף ג'ינג'ר קצוץ
כפית אבקת וואסאבי
3 כפות שמן זית
4 כפות שמן קנולה + כוס שמן קנולה לטיגון
2 ביצים
3 כוסות פירורי פאנקו / פירורי לחם מתובלים
חצי כוס קמח (לקימוח הדג)
מלח + פלפל (לפי הטעם)
אופן ההכנה:
שמים את כל המרכיבים בקערת ערבוב מלבד הפירורים , הקמח והביצים.את כל המרכיבים הללו להניח במקרר לצורך קירור כ-3 שעות לפני ההכנה (מומלץ לילה שלם בלילה שלפני).
על משטח העבודה לפרוס שלושה צלחות.באחת מהם נשטח את הקמח , בשניה נשטח את הפירורים , ובשלישית את הביצים הטרופות.
הציפוי:
לקמח את הדגים היטב , ובדיוק כמו בשניצל מעבירים את נתח הדג בביצה הטרופה ולאחר מכן בפירורי הפאנקו.
טיגון:
את כוס שמן הקנולה שמים במחבת רחבה ומניחים על אש בינונית.
כאשר השמן חם מטגנים את הדגים משני צידם כ-2 דק' בכל צד ולהניח על נייר סופג.
מסדרים את כל הדגים בתבנית חסינת חום ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות למשך 5 דקות.
להוציא לחתוך לפרוסות
להגיש, ובתאבון…
למתכונים נוספים, שאלות ועזרה לגבי מתכון מסוים:
צלצלו עכשיו למאור נתן 050-786-7711 או צרו קשר בטופס הבא ונחזור אליכם עם פרטים והצעות.