אודות השף מאור נתן
מאור נתן הינו מסטר שף מטעם האוניברסיטה העברית – הפקולטה לחקלאות ברחובות, בוגר מסעדות משליין בניו יורק ועבד כ 3 שנים במסעדותיו של השף הצרפתי עתור דניאל בולו.
למאור כיום 20 שנות ניסיון במטבח והחל את דרכו הקולינרית כאשר עבד כעוזר טבח במסעדת פרימוורה האיטלקית במלון ליאונרדו (פלאז'ה בעבר) בירושלים. עבד תחת ניצוחו של השף שלום קדוש (שף המלון), למד כלים בסיסיים במטבח אך בשל מגבלות הכשרות שהיו במלון ורצונו להתפתח בתחום המשיך להתלמד מספר שנים במסעדות שף מובילות בעיר.
לאחר 5 שנות ניסיון בירושלים, העתיק מאור את מגוריו לתל אביב, שם התמחה אצל השף ירון שליו ממסעדת טוטו.
לאחר מכן עבר למסעדת כתית של השף מאיר אדוני. מבחינתו הוא אמר אז, "מסעדת כתית היא המסעדה הטובה ביותר בארץ, אני מרגיש שמיציתי את טיב מסעדות היוקרה בישראל, הגיע הזמן ללמוד בחו"ל".
הגיע לפגישה עם השף הראשון שלו (שף שלום קדוש) והתייעץ עימו לגבי התמחויות ועבודות במסעדות יוקרה בחו"ל.
לאחר התייעצויות, בגיל 22, הכין מאור תיק ועלה למטוס היישר להתמחות במסעדת היוקרה "דניאל" של השף דניאל בולו בניו יורק.